Kunstnerutstyr.no, stor nettbutikk. Norges laveste priser på en rekke produkter.
Staffeleir egen produksjon.

STAFFELIER
Beste kvalitet
til laveste pris!

Staffeleir egen produksjon.
 


Leonardo Da Vinci sa en gang "et staffeli er uunnværlig for enhver kunstner som tar sitt arbeid seriøst."

Et staffeli er ofte det mest viktige enkeltkjøp en kunstner foretar seg, og det er derfor særs viktig at staffeliet er bygget for lang holdbarhet. Våre egenproduserte staffelier er kjent for sin gode stabilitet, de er enkle i bruk og i produksjonen brukes kun de beste materialer. Hvert enkelt staffeli blir bygget for hånd, og går gjennom en nøye kontroll slik at du som kunde skal få den kvalitet du forventer!
De fleste Neptun staffelier leveres ferdig monterte og du slipper ubehagelige overraskelser med manglende deler, skruer etc. I enkelte tilfeller leveres staffeliet i 2 eller tre deler, dette for å gjøre dine fraktutgifter lavest mulig.


Hos oss kan du benytte kort eller Paypal.

Staffeleir, stort utvalg, egen produksjon.
Ønsker du et bordstaffeli, feltstaffeli, studiostaffeli eller atelierstaffeli finner du dette hos oss til meget fordelaktige priser.

Staffelier,
egen produksjon.

Kunstnerutstyr.no har allerede fra vår start i 1982 hatt egen produksjon av en rekke produkter. Blant disse er også flere av våre staffelier som leveres i forskjellige utførelser, både for inne- og utendørs bruk.
For oss er kvalitet en æressak og i vår produksjon benyttes kun materialer som tåler en røff behandling. Likevel har vi klart å holde prisene på et absolutt minimum, noe som er en av hovedgrunnene til at våre staffelier leveres til forretninger både her hjemme og utenfor landets grenser, hvor USA er det største makedet.


Staffeleir, stort utvalg, egen produksjon.
Et staffeli er ment å holde i generasjoner, og for oss er kvalitet en æressak enten man ønsker å benytte det inne eller ute i feltet.


 

Staffelier fra kunstnerutstyr.no

Bordstaffeli i rød bøk.

Bordstaffeli Sputnik.

Et enkelt staffeli i rød bøk. Passer utmerket til reise hvor plassen er begrenset. Sammenleggbart og leveres ferdig montert.

Vekt 0,6 kg.
Tar lerret
opptil 65 cm.

Pr. stk.
Art.nr. SB-301
Kun kr. 179,00.

Staffeli Universal arbeidsstasjon.

Universal arbeidsstasjon.

Dette er en helt ny generasjon bordstaffeli, som med sine unike egenskaper benyttes like godt til modellering, trearbeider, maling på lerret med mer. Arbeidsplaten er også ideell til underlag for tegning og feste av papir når du maler med akvarell. Staffeliets kulehode gjør det meget enkelt å justere til nær sagt alle vinkler, vertikalt som horisontalt. Meget anvendelig både til skole- og fritidsbruk. Staffeliet er solid bygget og tåler røff behandling. Benyttes også som tegnebord. Leveres ferdig montert.

Vekt 4,2 kg.
Mål plate 30 x 40 cm.
Til keramikk/ porselen, modellering, maling, med mer. Justeres like enkelt til alle vinkler, vannrett som loddrett!

Pr. stk.
Art.nr. SB-303
Kun kr. 490,00.

Bordstaffeli Pluto. Laget i rød bøk, egen produksjon.

Bordstaffeli Pluto.

Pluto, bordstaffeli i rød bøk og kjent for sin kraftige utførelse og stødighet. Sammenleggbart tar det liten plass og kan lett bringes med på reisen. Staffeliet er justerbart, det leveres ferdig montert og er større enn de tradisjonelle i handelen.

Vekt 3,2 kg.
Tar lerret
opptil 70 cm.

Pr. stk.
Art.nr. SB-304
Kun kr. 490,00.

Koffertstaffeli i rød bøk.

Luna Koffertstaffeli.

Bordstaffeli og malekoffert i ett. Meget praktisk med egen skuff til det du måtte behøve av malesaker. Luna koffertstaffeli er laget i rød bøk, det er solid bygget og med staffeliet følger også 1 stk trepalett. Det er justerbart og leveres ferdig montert.

Vekt 5,5 kg.
Tar lerret opptil 70 cm.
Koffert 30 x 40 cm.
Flere separate rom.

Pr. stk.
Art.nr. SB-305
Kun kr. 960,00.

Feltstaffeli i rød bøk.

Feltstaffeli Apollo 1.

Et enkelt staffeli til utendørs bruk. Staffeliet justeres enkelt til ulike høyder. Det er sammenleggbart og tar meget liten plass. Kan holde 2 lerret samtidig. Laget i rød bøk og leveres ferdig montert.

Vekt 2,4 kg.
Tar lerret
opptil 125 cm.

Pr. stk.
Art.nr. SF-401
Kun kr. 390,00.

Feltstaffeli, ekstra kraftig type.

Feltstaffeli Apollo 11.

Samme som modell Apollo 1, men langt kraftigere bygget. Et stort og hendig staffeli som av mange også benyttes til innendørs bruk. Laget i rød bøk og leveres ferdig montert. Bærehåndtak i lær. Vårt beste feltstaffeli noensinne!

Vekt 5,4 kg.
Tar lerret
opptil 125 cm.

Pr. stk.
Art.nr. SF-402
Kun kr. 890,00.

Vi beklager utsolgt vare.

Feltstaffeli med innebygd stor koffert.

Feltstaffeli Rosetta.

Feltstaffeli med innebygd stor koffert i 30 x 40 cm. Her får du plass til de malesaker du måtte behøve til en maletur i skog og mark. Ett elegant og stødig staffeli som virkelig gir assosiasjoner tilbake i tid. Det er laget i rød bøk, er justerbart og leveres fra oss ferdig montert.

Vekt 8 kg.
Tar lerret
opptil 90 cm.

Pr. stk.
Art.nr. SF-403
Kun kr. 2290,00.

Vi beklager utsolgt vare.

Studiostaffeli i furu.

Studiostaffeli Galileo Junior.

Et solid og stødig studiostaffeli i bøk! Leveres med hylle som holder lerret og malerplater. Justeres enkelt til ulike høyder og leveres ferdig montert.

Vekt 6,5 kg.
Tar lerret
opptil 120 cm.

Pr. stk.
Art.nr. SS-550
Kun kr. 790,00.


Studiostaffeli i rød bøk.

Studiostaffeli Galileo bøk.

En meget solid og stødig klassiker! Staffeliet er forsterket på alle punkt og lerret og malerplater vil stå stødig. Leveres med praktisk hylle til lerret og arbeidsredskaper. Justeres til ulike høyder med et enkelt håndgrep. Leveres ferdig montert.

Vekt 8,5 kg.
Tar lerret
opptil 135 cm.

Pr. stk.
Art.nr. SS-503
Kun kr. 1090,00.


Solid atelier staffeli.

Voyager staffeli atelier.

Et enestående tilbud for de som ønsker det lille ekstra! Et stødig og solid staffeli som enkelt slåes sammen når det ikke er i bruk. Staffeliet har en praktisk hylle til oppbevaring av farger, pensler og andre arbeidsredskaper. Staffeliet er laget i rød bøk og justeres til ulike høyder med et enkelt håndgrep. Vår bestselger gjennom mange år som leveres i to deler. Meget enkel montering.

Vekt 12,5 kg.
Tar lerret
opptil 140 cm.

Pr. stk.
Art.nr. SA-601
Kun kr. 1690,00.


Vi beklager utsolgt vare.

Vendbart staffeli.

Vostok staffeli.

Et solid, vendbart staffeli som kan benyttes i både loddrett og/eller vannrett stilling. I vannrett stilling er staffeliet meget anvendelig som tegnebord. Det vil alltid ligge stødig slik at man kan arbeide ovenfra, og er ypperlig til maling vått i vått over store flater. Justeres enkelt til passende høyde. Laget i rød bøk og slåes enkelt sammen når det ikke er i bruk. Et meget populært staffeli med mange unike egenskaper. Leveres ferdig montert.

Vekt 9,5 kg.
Tar lerret
opptil 140 cm.

Pr. stk.
Art.nr. SA-602
Kun kr. 1890,00.


Kraftig og stødig atelierstaffeli.

Staffeli Chalanger.

Et kraftig og stødig atelierstaffeli som tåler store tunge arbeider. Staffeliet er utstyrt med låsbare hjul og trilles enkelt rundt i atelieret. Et perfekt staffeli som enkelt justeres til den rette høyde. Laget i rød bøk og kan enkelt slåes sammen når det ikke er i bruk. Har en praktisk hylle til oppbevaring av farger/pensler osv. Leveres i to deler. Meget enkel montering.

Vekt 14,5 kg.
Tar lerret
opptil 140 cm.

Pr. stk.
Art.nr. SA-604
Kun kr. 2490,00.


To staffelier i ett for de som arbeider med ekstra store lerret.

Staffeli Chalanger dobbel.

Det perfekte atelierstaffeli for de som arbeider med store, tunge arbeider. Her har man mulighet til å arbeide på 2 lerret samtidig. Utstyrt med låsbare hjul, og er lett å flytte. Et solid og stødig staffeli som tar lerret helt opp til 240 cm. Enkel justering til passende høyde. Har en praktisk hylle til oppbevaring av farger/pensler med mer. Staffeliet lages kun på bestilling og man må beregne inntil 7 dager før levering. Meget enkel montering.
Leveres i tre basisdeler.


Vekt 18 kg.
Tar lerret
opptil 240 cm.

Pr. stk.
Art.nr. SA-605
Kun kr. 3990,00.


Staffelii for ekstra store lerret.

Staffeli Atlantis.

Det perfekte atelierstaffeli for de som arbeider med store, tunge arbeider. Staffeliet inkluderer en sveiv som justerer høyden til riktig arbeidshøyde. Ved siden av en hylle til oppbevaring, har staffeliet to uttrekkbare skuffer for pensler, maling og annet tilbehør. Utstyrt med låsbare hjul, og er lett å flytte. Et solid og stødig staffeli som tar lerret helt opp til 165 cm. Enkel justering til passende vinkel. Staffeliet lages kun på bestilling og man må beregne 10- 20 dager før levering. Enkel montering. Leveres i tre basisdeler.

Vekt 25 kg.
Tar lerret
opptil 165 cm.

Pr. stk.
Art.nr. SA-606
Kun kr. 8890,00.

Vugge for oppbevaring og visning av bilder.

Atlas.

Et meget praktisk hjelpemiddel til oppbevaring av bilder/plakater/tegninger med mer. Utmerket til visning av arbeider man har laget. Populære til butikker, messer og andre utstillinger. Laget i rød bøk og leveres ferdig montert.

Pr. stk.
Art.nr. ST-901
Kun kr. 790,00.

Kavalett for bord.

Gemini kavalett, bordmodell.

Roterende kavalett til modellering. Med sin massive topplate, og egenvekt på hele 4 kg. er denne meget stabil og vil stå stødig på arbeidsbenken. Laget i eik, bøk og kryssfinér. Dreieplate 30x30 cm. Leveres ferdig montert.

Pr. stk.
Art.nr. SM-701
Kun kr. 890,00.